Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклирана Емблема Боя с четката и авто лак+Снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ми айде... 10лв на емблема или 6 Туборга
    като бирата я пием със собственика на емблемата.
    От това по-яка оферта ако има здраве му кажи.
    Last edited by phoenix; d.m.y г., 12:25.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Аз ако съм на теб( понеже гледам че както ги ремонтираш стават по добре от оргиналдЪ ) ще ги жуля най малко 10ка че и на горе !!! а бирите те си вървят отделно цената !!!

И тряя се замислиш за някаква символична гаранцийка !
      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
      Nissan Qashqai 2,0 140hp
      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Приятели, дайте идея каква точно манипулация трябва за моята задна емблема. Предна си купих нова за 60лв, ама за задна вече се замислям Вижте я как е изтъркана:
        Attached Files
        Last edited by code; d.m.y г., 09:21.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Свали я и я прати на Емо (phoenix). Гарантирам ти, че ще останеш доволен от него Пък за парите и бирата вие ще се разберете

Емо, сега ако направиш и златни буквите, цена нямаш! Мисли нещо, че на новата алфа емблемата е зле
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

имам златни букви
            даже са при мен

Comment

Малей как се сваля това нещо няма ли начин да стане както е на колата? phoenix дай някоя идея, явно си в нещата Аз като си я гледам само синия кръг ми е повреден, не може ли да му се лепне нещо?
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                имам златни букви
                даже са при мен
                Айде да се разбираме и да ми пращаш 2-3 комплекта китчета за рециклиране на емблеми
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

искам и аз такааа
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

емииии, който е поискал съм му помогнал....знаете ми телефона и знаете условието... другото е желание.

Comment

Добре де, а с този корелския файл какво трябва да се направи за да отиде на емблемата ми ? Да се принтира ли ? Обяснете по-подробничко ще ви замоля...
                      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

ами в корелския файл са всички детайли от емблемата.
                        отивате в някоя рекламна агенция избирате си цветовете, казвате този детайл такъв цвят, този такъв и си правите емблема по фантазия.

Comment

Ама те знаят ли какво да го правят тоя файл ? После аз ли трябва да си изрезвам детайлите ? По-точно моля, като за малумни
                          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

...ами те си знаят какво да направят. Идеята да е на такъв файл, е че могат да го отворят там с определена програма и да го пуснат на машина която да изреже файловете от фолио. От теб се иска да си избереш цветове фолио за всеки детайл. И после да си ги наредиш върху емблемата.
                            п.п.
                            разгледай снимките ми в линка, те са от процеса на залепяне и се виждат изрязаните детайли и буквички които аз нареждам върху емблемата
                            п.п.п.
                            Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Малей как се сваля това нещо няма ли начин да стане както е на колата? phoenix дай някоя идея, явно си в нещата Аз като си я гледам само синия кръг ми е повреден, не може ли да му се лепне нещо?
                            няма как да се наредят нещата без да се свали емблемата.... поне според мен. Доста изнервящо е напасването на големия тъмно син кръг върху който са надписите и си мисля, че няма да стане много лесно ако всичко си стои на капака. Все пак невъзможни работи няма!
                            Last edited by phoenix; d.m.y г., 09:19.

Comment

Това е добра идея, ама като стигнем до там . Но сега ме гложди един по-лесен въпрос - лично при мен емблмата си е с оригиналните цветове, и отгоре е покрита с нещо като силиконова ципа. Въпросната ципа се е отделила от основата и се крепи все-още на около 30-40% от площта. Та собствено въпроса е - с какво може да се залепи обратно прозрачната ципа, или ако падне - с какво да се покрие оголената емблема. Ако това упражнение се окаже успешно, няма да има нужда от занимавките с фолиото...
                              PS. И, честно казано, олюпените емблеми и мен ме дразнят свърх всякаква мярка - това е все едно да излезнеш на улицата с неизмито лице, някак си показва неуважение към самия теб първо, и от там предизвиква съответното неуважение и на другите.
                              Last edited by serafim; d.m.y г., 23:18.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

тая ципа е лаковото покритие. махни я внимателно и не докосвай емблемата по оцветеното щото ще ти остане по пръстите. вземи си един спрей -авто лак прозрачен гланц /може и от тия за джанти/ и я напръскай.
                                точка

Comment

Working...
                                X